​Har du brug for en solid og stabil samarbejdspartner til transport, så er Vognmandsforretning Per Brændstrup A/S firmaet, du søger.  Vi er etableret i 1981 og kan derfor tilbyde mange års erfaring med vognmandskørsel og kranarbejde.​ Vi kommer dagligt rundt i hele Jylland og ugentligt på Sjælland.

Sikkerhed frem for alt

Som professionel vognmandsforretning går vi højt op i sikkerhed. Derfor kan du også være helt sikker på, at alle vores medarbejdere har de relevante kurser og lovpligtige certifikater, som kræves til transport.

Det betyder, at du som kunde i vores vognmandsforretning er garanteret transport og vognmandskørsel i højeste kvalitet, hvad enten du har behov for kranarbejde, levering af sand og grus eller transport af paller, fliser eller anden type belægning.​

Som vognmandsforretning sætter vi ligeledes en ære i at levere løsninger, der imødekommer vore kunders forventninger og lever op til deres ønsker og behov. Vor vognpark tæller lastbiler i forskellige størrelser, så vi altid kan matche omfanget af opgaven og dermed kan løfte både små som store opgaver, der kommer ind i vores vognmandsforretning.​

​Fleksibel og alsidig vognmandsforretning

For vore kunders tilfredsstillelse arbejder alle vore medarbejdere målrettet på at forbedre kvaliteten af arbejdet hver eneste dag. Skulle du have behov for transport, er vi meget fleksible, og vi bestræber os altid på at finde de løsninger, som passer til hver enkelt kunde.​ Vores vognmandsforretning dækker hele Nordjylland med base i Aars og Vesthimmerland, men vi kører til hele landet.

Kontakt din vognmandsforretning idag

Så kontakt gerne Vognmandsforretning Per Brændstrup A/S på telefon 98 62 24 19 eller mail pertrans@hotmail.com, hvis du ønsker en stabil, solid og professionel samarbejdspartner inden for transport.

Mangler du en vognmand?​

​En stor og smart vognpark gør ikke det hele. Hvis du leder efter en vognmand med høj kvalitet og service, så står Per Brændstrup klar til at køre for dig. Vi holder til i Aars i Nordjylland og dækker det meste af Jylland.


Jeg kører for